Tervetuloa opiskelemaan traditionaalista Joogaa verkossa

Opettajanasi Janne Kontala

Löydät näiltä sivuilta sekä suomen- että englanninkielisiä verkkokursseja, live-luentoja sekä englanninkielisen Slow jooga -opettajakoulutuksen.

Opiskele Yoga-sutran ikiaikaista viisautta

Sukella 12 luentotallenteen avulla sutrien maailmaan juuri silloin, kun sinulle sopii.

Yoga-sutra — Hiljaisen mielen tie

Janne Kontalan selkeä suomennos ja kommentaari Yoga-sutra teksteistä.

Se, joka ei hallitse mieltään, elää saman katon alla pahimman vihollisensa kanssa. Modernien joogaoppaiden fyysisestä painotuksesta poiketen Yoga-sutra käsittelee tietoisuuden toimintaperiaatteita. Ajatusten soveltaminen ei edellytä akateemista tutkintoa, notkeutta tai edes joogatunneilla käymistä. Ne on suunnattu jokaiselle, joka etsii ratkaisua ihmiselämän suurimpiin kysymyksiin.

Joogan sydän - Kohti sisäistä harjoitusta

Selkeä ja innostava joogan henkisen ja fyysisen puolen yhdistävä opaskirja

Kirja opastaa yksityiskohtaisesti, kuinka mantra-meditaation työkaluja voi hyödyntää joogassa sekä alkeis- että edistyneellä tasolla. Teos esittelee asana-, hengitys- ja meditaatioharjoitusta sydäntä avaavasta näkökulmasta, joten mukana on hatha- ja raja-joogan lisäksi myös bhakti-joogan työkaluja. Teos esittelee joogan ajatusmaailmaa myös sen keskeisten tekstien, Bhagavad-Gitan ja Yoga-sutran näkökulmasta. Kirja herättää joogan filosofian eloon ja tuo sen keskeiseksi osaksi harjoitusta. Teos on pohjaton aarrearkku joogan henkisestä puolesta ja sisäisestä työskentelystä kiinnostuneille joogasuuntaukseen ja tyylimieltymyksiin katsomatta. Teos antaa tukea ja vastauksia myös jäsenneltyä opaskirjaa kaipaaville jooganopettajille.

Viikoittainen mantrameditaatio livenä

Tule mukaan oppimaan ja harjoittamaan meditaatioon valmistavia harjoituksia, sekä osallistumaan yhteiseen mantrameditaatioon joka torstai Zoomin välityksellä!